Sopimusehdot

–  Sopimusehdot  –

Ajoneuvon kuljettajalla tulee olla aina voimassa oleva ajokortti vuokrattuun ajoneuvoon, vähintään 24kk voimassa ollut ajokortti. Väliaikainen ajokortti ei ole voimassa. Kuljettajan ikäraja on 21–70-vuotta.

Auton käyttäminen lainvastaisiin tarkoituksiin, ajo-opetukseen, hinaukseen, kilpailuihin tai niiden harjoituksiin sekä jäällä ajamiseen virallisesti merkittyjen jääteiden ulkopuolella on kielletty.

Vuokraaja saa luovuttaa kulkuneuvoa kolmannen henkilön hallintaan vain vuokraamon kirjallisella luvalla, mutta vuokralle ottaja on aina vastuussa vuokraamastaan ajoneuvosta vuokraamolle.

Sopimusehdot

Sopimusehdot

Vuokraaja on velvollinen huolehtimaan ajoneuvosta yhtä hyvin kuin huolellinen henkilö omastaan ja ajaessa on käytettävä erityistä huolellisuutta ja varovaisuutta.

Auton käyttöönottoon kohteessa tarvitset ainoastaan luottokortin tai pankkikortin, jolla on tarpeeksi käyttövaroja auton turvatakuusummaa varten. Käteismaksu on mahdollinen, kun luottokorttia on käytetty vakuutena. Maestro korttini ei ole sen takia voimassa.

Auto vuokrataan asiakkaalle tankki täytettynä ja näin ollen sinun on myös palautettava auto tankki täytettynä.

Vuokrauksien hintaan kuuluu paikalliset verot, varkausturva, kolariturva (CDW). Autoa noutaessasi maksat lisävarusteista sekä muista lisämaksuista kuten, yhden suunnan jättömaksusta tai lisäkuljettasta.

Mitä pitäisi tehdä kolarin sattuessa?  Täytä ilmoituslomake ja toimita se meille autovuokraamon. Lomakkeen laatimiseen saa kätevästi täältä:  Jos syyllisyydestä on riitaa, kannattaa aina kutsua poliisi paikalle.

Tarvitsetko pientä, käytännöllistä kaupunkiautoa tai ehkäpä isompaa autoa, jos olet lähdössä ystäviesi tai perheesi kanssa matkalle? Meiltä löydät autot kaikkiin tarpeisiin, aina pienestä kaupunkiautosta isoon pakettiautoon.

Vaivatonta ja turvallista kyytiä ja ajonautintoa!

/  Yhteistyökumppani viherrakentaminen  /

–  Sopimusehdot  –

Varaa nyt